Diferenta intre dj si punator de muzica

                           Multa lume nu isi da seama ca e o mica , mare diferenta intre dj si unul care pune muzica ( mai ales ca astia nu recunosc de obicei , se cred mai mult decat sunt ) . Povestea din spatele unui dj , nu o intelege oricine , uneori nu o inteleg nici macar cei care sunt in domeniul de entertaining . Ce cred oamenii cand aud ca esti dj ?

                         Multa lume crede ca e wow sa fi dj , distractie in fiecare seara , bautura , nu faci nimic , castigi bani incat iti permiti orice . Gresit ! Total diferit , cand esti la inceput , totul e super super wow ( sa citez un clasic in viata ) chiar ai parte de petreceri , mergi ca dj la petreceri / cluburi / pub-uri / etc. pe bani putini sau chiar deloc . Inafara de ce am mentionat mai sus , mai exista categoria de oameni care cred ca a fi dj e simplu : ,,aaaa … pai ce e asa greu , dai acolo play la ceva si gata , ai rezolvat ” . Daca e asa simplu cum cred unii , de ce nu se face toata lumea dj ? Ai pierdut cu mine noptile invatand sa mixez ? Ai pierdut orele cu mine cautand muzica ? Ai lasat in urma sanse , ocazii si prieteni ca poate poate iti indeplinesti visul ? In timp ce TU , ala care critici si crezi ca e usor , stateai la bere cu prietenii sau in weekend seara vedeai un film si dormeai dupa , eu incercam sa intretin atmosfera pentru oamenii din club/petrecere/etc .

                     Acum nu vreau sa para ca sunt victima ca Dj , am ales asta , am avut parte si de bune si de rele , si de distractie si de oboseala dar pot sa zic ca a meritat . Am ales sa fac asta pentru ca mi-a placut , nu mi-a impus nimeni ba chiar am avut piedici in a face asta pentru ca in general nu crede in meseria asta datorita punatorilor de muzica si nu a dj-ilor . Sunt , exista , si o sa existe in continuare dj si punatori de muzica dar se vad diferentele in timp , punatorul de muzica o sa reziste cateva luni pe langa dj-ul care o sa reziste pe piata multi ani .

                 Daca ai reusit sa citesti articol pana la final si esti Dj , ma intelegi perfect si o sa dai Share pe Facebook , daca esti din aceeasi industrie si facem parte din aceeasi tabara , aplica regula de mai sus si ajuta-ma cu un Share .

Author: andreilucian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *